În perioada 20-21 aprilie 2019, la Sala Siderurgistul Galați, a avut loc ce-a de-a VI-a ediție a Campionatului „WAKU România Challenge Cup”.
Datorită Germaniei, Moldovei și Frantei, în acest an Cupa WAKU a devenit o competiție internațională!
220 de sportivi proveniți din Franța, Germania, Moldova și respectiv din Galați, Brăila, București, Giurgiu, Buzău și Tulcea și-au depășit limitele în cadrul competiției sportive.
Evenimentul a debutat în ziua de 20 aprilie cu proba de Kata, urmând ca în ziua următoare să intervină adevaratele emoții în cadrul probei de Kumite.
Antrenori, părinți, sportivi, arbitri, membrii organizatori, staff-ul au împărtășit aceleași emoții. Dorința ca acest eveniment să iasă cât mai bine, ca micii karate-ka să fie cât mai buni, să iasă cât mai victorioși și toți oamenii să fie multumiți!
Multumim tuturor pentru întregul spijin! Mulțumim SENSEI TUDOR VALENTIN că ai făcut posibilă realizarea acestui eveniment internațional!
Mulțumim antrenorilor, staff-ului, părinților susținători, sportivilor, arbitrilor, Facultății de Arhitectură Navală și nu în ultimul rând sponsorilor noștri:
– Andrei Bobocel
– Mihai Mugurel