In perioada 1-3 august 2018 a avut loc Seminarul international de karate kyokushin organizat de Sensei Tudor Mihail Valentin 3 DAN – Branch chief Romania. Invitatul nostru special Hanshi Hussein Suleiman 9 DAN – elevul lui Sosai Masutatsu Oyama, fondatorul stilului- a fost insotit de Shihan Mohammed Khaled Murad 5 DAN – Branch in Organizatia World So-Kyokushin din Arabia Saudita, Sensei Yogesh Arora 4 DAN din India –  si Sensei Ali Habib 2 DAN din Arabia Saudita.

La acest eveniment au fost prezenti 200 de sportivi, mici si mari, incepatori si avansati, dar toti cu un singur scop: KARATE KYOKUSHIN.

Seminarul s-a desfasurat la Tabara Poiana Pinului din Judetul Buzau si a fost urmat de examenul de grad unde li s-a alaturat copiilor si Senpai Mihaela Ciuraru, obtinand bine-meritatul  grad de 1 KYU, fiind in prezent numai la un pas de SHODAN. Copiii s-au descurcat extraordinar, impresionandu-i intr-un mod placut pe examinatorii nostri, inclusiv de Hanshi Hussein Suleiman.

Relaxarea dintre antrenamente nu a lipsit, copii fiind bucurosi ca au beneficiat atat de distractie maxima la piscina unui hotel din apropiere cat si mici plimbari prin munti.

Ii multumim organizatorului nostru, Sensei Tudor MIhail Valentin deoarece a facut posibila crearea si desfasurarea acestui eveniment unde au fost prezente personalitati internationale importante din karate kyokushin, instructorilor care s-au implicat in mentinerea unui eveniment linistit, sportivilor pentru dorinta cu care s-au antrenenat si parintilor care se implica in cresterea armonioasa a copiilor si sustinerea lor in activitatea sportiva, si nu in ultimul rand sustinatorilor nostri care nu au putut fi prezenti la un astfel de eveniment.

OSU! Domo arigato!