Tudor Mihail Valentin, Branch al organizatiei WORLD ALL KYOKUSHIN UNION ROMANIA a reusit si de aceasta data sa ne uimeasca cu un numar extraordinar de mare de practicanti de karate kyokushin din cadrul organizatiei la Stagiul de vara de karate kyokushin.

Stagiul a avut loc in statiunea montana Slanic Moldova. Cei 200 de sportivi s-au antrenat in aer liber pe platoul de la Slanic Moldova unde au sustinut si examenul de grad.

Evenimentul a fost unul important atat pentru practicanti cat si pentru instructorii din cadrul W.A.K.U. ce au sustinut un examen greu in care cerintele au fost drastice. Instructorii Burghelea Adrian, Musat Marian, Tudoran Gabriel, Gogoi Magda, Cristea Bogdan si Colisnicencu Daniel au trecut toate testele, demonstrand ca au fost pregatiti pentru nivelul la care au ajuns!

Parinti, frati si surori, rude, au venit sa sustina intreaga echipa de 200 de sportivi, fiecare mandrindu-se cu reusitele si meritele celor mici si mari!

Uniti si dornici sa practice karate kyokushin au demonstrat ca acest stil este de viitor si il poate practica oricine atata timp cat indeplineste criteriile unui practicant: respect, perseverenta, etc: „Kyokushinul nu este nici al meu, nici al familiei mele. Este al oricarui om care doreste sa il practice…” – Mas Oyama, fondatorul stilului kyokushin. Asadar, Sensei Tudor Mihail Valentin ne garanteaza ca stagiul din vara anului viitor va fi mult mai mare, unde vor participa si mai multi sportivi decat in anul 2017, deoarece anul urmator a promis un eveniment puternic ce ii va face curiosi pe toti!

Ii multumim lui Sensei Tudor Valentin pentru ca a facut posibila inca o data desfasurarea unui eveniment de mare amploare!

Osu!

 

Reclame