Sala Sporturilor Dunărea din Galați a găzduit 250 de sportivi în ziua de 28 aprilie 2017 la campionatul Național  Cupa W.A.K.U România ce a ajuns la a IV-a ediție . Competiția a avut o creștere extraordinară, făcându-și prezența cluburi atât din țară cât și din Republica Moldova. Sportivii înscriși au participat la probele KATA și KUMITE.

          Această compeție a fost destinată atât copiilor, cadeților, juniorilor cât și seniorilor ce s-a desfășurat în sistem de full-contact, la finalul competiției fiind premiați cu diplome, medalii, cupe și trofee.

      Organizatorul evenimentului a fost Asociația Dao Kan, prin Sensei Tudor Mihail Valentin 3 DAN în colaborare cu Organizația națională World All Kyokushin Union Romania-filială a organizației mondiale World All Karate Kyokushin Union condusă de Hanshi Hussein Hassan Suleiman – 8 DAN, elevul lui  Sosai Masutatsu Oyama, fondatorul stilului KARATE KYOKUSHIN. Alături de președinte s-a implicat o echipă puternică formată din instructori și asistenți instructori pentru organizarea unui eveniment reușit.

      În următorii 2-3 ani, competiția W.A.K.U. România va îndeplini cu siguranță obiectivul următor: CREȘTEREA  NUMĂRULUI DE SPORTIVI DE LA 600 LA 1000 DE SPORTIVI PARTICIPANȚI LA COMPETIȚIILE INTERNE W.A.K.U. ROMÂNIA, ORGANIZATE DE ASOCIAȚIA DAO KAN.

             Felicităm toți sportivii pentru participare, părinții pentru implicare și susținerea atât a sportivilor cât și a Asociației Dao Kan, cât și echipa ce a luat parte la organizare!!!

                OSU!!!

 

 

Reclame