17361849_1119960928131441_5417668106288876826_n

Odata cu venirea primaverii si cu rasaritul primilor ghiocei, invataceii Federatiei W.A.K.U. Romania si-au expus valorile si principiile desprinse din cadrul multiplelor si obositoarelor antrenamente in incinta  Seminarului de primavara.

In perioada 18-19.03.2017, 140 de suflete tinere si vioaie s-au strans in cadrul Stagiului de Karate Kyokushin, organizat la Galati, de catre C.S. Dao Kan, club in cadrul Federatiei WORLD ALL KYOKUSHIN UNION ROMANIA, condusa de Branch Chief, Sensei Tudor Mihail Valentin.

Copiii si-au depasit limitele in timpul antrenamentelor riguroase din cadrul Seminarului de primavara. Acestora le-au fost testate atat rezistenta, cat si tehnica acumulata de-a lungul vechimii lor.

Daca in primele antrenamente s-a pus accentul in mare parte pe pregatirea din punct de vedere teoretic , corectandu-se micile greseli ale invataceilor, in cea de-a doua parte a seminarului atat senseiul cat si ajutoarele sale, instructorii Organizatiei W.A.K.U., i-au pus pe cei mici la grea incercare testandu-le efortul fizic prin intermediul unor exercitii specifice stilului de full-contact, karate kyokushin.

In ultima zi a Seminarului copiii si-au sustinut examenul de grad, fiind evaluati de comisia centrala a Federatiei W.A.K.U. Romania.  Acestia au prezentat o seriozitate aparte, ridicand stafeta de examinare si permitandu-I astfel presedintelui comisiei sa fie mai exigent in favoarea unei evolutii considerabile.

Multumiri atat Scolii Nr.34 pentru toata sustinerea oferita, permitand buna desfasurare a intregului Stagiu in incinta salii de sport a institutiei de invatamant cat si echipei de fotografi ce au creionat intr-un mod artistic intregul eveniment. Speram la o colaborare cat mai fructuoasa si in viitorul apropiat.

 

Reclame